Kosten

Ik vind het erg belangrijk dat je op voorhand ongeveer weet wat de kosten van PS food & lifestyle zijn om je doel te gaan behalen. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijk doel en hangen de kosten dus ook vast aan het tijdspad om je doel te bereiken en het gewicht dat je wilt verliezen. Het intake gesprek van ongeveer 1 uur is gratis en vrijblijvend. Het PS food & lifestyle afslankprogramma kost per maaltijd ongeveer €2,75. In de meeste gevallen gebruik je vijf tot zes producten per dag.

We beginnen met een starterspakket, bestaande uit oa:

  • 7 Dagdoosjes met PS producten.
  • Introductiemap met o.a. een weekmenu behorende bij de producten van het starterspakket.
  • GRATIS PS kookboek met veel heerlijke recepten vanaf fase 1.
  • Multivitamine.
  • Acido Slim (mineralen supplement)
  • Shaker.

kosten

De kosten van dit weekpakket is €159.00. Er zitten zoveel mogelijk verschillende producten in zodat je er snel achter komt welke producten in de smaak vallen. Het pakket is toereikend voor 7 dagen.

Het afslankprogramma van PS bestaat uit drie verschillende fases. In de eerste fase, de strikte fase, bereikt je het grootste gedeelte van je gewichtsverlies. Je dieet bestaat voornamelijk uit de producten van PS food & lifestyle en deze word aangevuld met groenten en vlees of vis. Het PS assortiment bestaat uit meer dan 140 producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor.
In de tweede fase bereikt je het streefgewicht. Hier mag je steeds meer verschillende voedingsmiddelen aan je menu toevoegen en gebruik je ook steeds minder PS producten. De kosten worden dan ook steeds minder. De laatste kilo’s gaan we nog aanpakken en daarna is het van belang om uw streefgewicht te behouden. In deze fase vindt je de manier om je gewicht te stabiliseren. Je eet in deze fase reguliere voedingsproducten.

Persoonlijke coaching
Normaal gesproken kost een intakegesprek (van ca. 60 minuten) € 80,- en een vervolgconsult (van ca. 30 minuten) € 50,- euro. Uit eigen ervaring weet ik dat wekelijkse begeleiding heel belangrijk is voor het beste resultaat. Daarom is de wekelijkse persoonlijke coaching bij afname van minimaal 3 doosjes PowerSlim producten gratis. En deze begeleiding blijft zelfs gratis, tot 1 jaar nadat je je gewenste gewicht bereikt hebt. Wil je een op maat gemaakt advies? Maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

OOK NA HET BEHALEN VAN JE STREEFGEWICHT BLIJF IK JE  BEGELEIDEN, EN LEER IK JE OM JE GEWICHT TE BEHOUDEN.