Kosten

Ik vind het erg belangrijk dat je op voorhand ongeveer weet wat de kosten van PowerSlim zijn om je doel te gaan behalen. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijk doel en hangen de kosten dus ook vast aan het tijdspad om je doel te bereiken en het gewicht dat je wilt verliezen. Het intake gesprek van ongeveer 1 uur is gratis en vrijblijvend. Het PowerSlim afslankprogramma kost per maaltijd ongeveer €2,75. In de meeste gevallen gebruik je vijf tot zes producten per dag.

We beginnen met een starterspakket, bestaande uit oa,

  • 7 Dagdoosjes met PowerSlim producten.
  • Introductiemap met o.a. een weekmenu behorende bij de producten van het starterspakket.
  • GRATIS PowerSlim kookboek met veel heerlijke recepten vanaf fase 1.
  • Multivitamine.
  • Acido Slim (mineralen supplement)
  • Shaker.

De kosten van dit PowerSlim pakket is €159.00. Er zitten zoveel mogelijk verschillende producten in zodat je er snel achter komt welke producten in de smaak vallen. Het pakket is toereikend voor 7 dagen.

Het afslankprogramma van PowerSlim bestaat uit drie verschillende fases. In de eerste fase, de strikte fase, bereikt u het grootste gedeelte van uw gewichtsverlies, waar uw dieet voornamelijk bestaat uit de producten van PowerSlim en word aangevuld met groenten en vlees of vis. Het PowerSlim assortiment bestaat uit meer dan 150 producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor.
In de tweede fase bereikt u het streefgewicht, hier mag u steeds meer verschillende voedingsmiddelen aan uw menu toevoegen. De laatste kilo’s gaan we nog aanpakken en daarna is het van belang om uw streefgewicht te behouden. In deze fase vindt u de manier om uw gewicht te stabiliseren. U eet in deze fase reguliere voedingsproducten en verder alleen nog maar de tussendoortjes van PowerSlim.

Het coaching door mij tijdens het volgen van het Power Slim concept is gratis bij een minimale afname van 3 doosjes per consult. Gedurende de week ben ik beschikbaar voor vragen.

OOK NA HET BEHALEN VAN JE STREEFGEWICHT BLIJF IK JE  BEGELEIDEN, EN LEER IK JE OM JE GEWICHT TE BEHOUDEN.