Mijn naam is Linda van Rens en ben 60 jaar oud.

Wat ben ik blij dat ik met PowerSlim heb kennis gemaakt. Afvallen, met het doel voor ogen naar een gezonde leefwijze te gaan en te blijven. Onder deskundige begeleiding  ben ik de strijd aangegaan tegen de overtollige kilo’s en ven inmiddels ruim onder mijn streefgewicht gekomen. Door het grote aanbod van producten en het bijhorende  receptenboek vlogen de kilo’s eraf.

Onlangs op vakantie geweest, wat geen problemen heeft opgeleverd. Ik voel me topfit en ben trots op mijn figuur.

Geen honger gevoel en de adviezen  geven je goede moed om door te zetten. Elke week op de weegschaal was geen straf maar een beloning voor mezelf. De motivatie om op gewicht te blijven is niet moeilijk. Je leert om je eetmomenten te pakken en verantwoorde tussendoortjes te nemen.

Twijfel niet aan jezelf en GO FOR IT!