Wat is PS food & lifestyle

wat is food & lifestyle

Samen met mij naar een blijvend gezond gewicht.

Het PS food & lifestyle programma is geen dieet want je gaat niet perse minder eten… je leert om anders te eten! Je kiest voor effectief en blijvend afvallen onder mijn persoonlijke begeleiding.  

Het afslankprogramma van PS food & lifestyle kent drie fases met zes vaste eetmomenten per dag. Hierdoor blijft je spiegel constant en heb je geen pieken en/ of dalen.
Om optimaal resultaat te boeken wordt er binnen het programma rekening gehouden met de functie van verschillende voedingsstoffen. De PS food & lifestyle producten bevatten weinig koolhydraten en veel eiwitten. Op deze manier worden vetreserves gebruikt als energiebron en blijft je spiermassa behouden. De PS food & lifestyle producten worden altijd gecombineerd met vlees, vis, groenten en bv. eieren. Zo werken we samen in 3 fases naar je streefgewicht toe, en naar een gezonder eetpatroon.

PS food & lifestyle werkt met erg lekkere voeding! Je gaat niet minder eten maar je gaat anders eten. Als je besluit van start te gaan dan plannen we eerst een persoonlijk intake gesprek. Hier meet ik onder andere je startgewicht, de Body Mass Index (BMI), en je spiermassa. Vervolgens starten we een wekelijkse controle om samen je gewichtsafname te meten en de voortgang te bespreken. Ook na het bereiken van je streefgewicht blijf je onder mijn begeleiding. We gaan dan samen op onderzoek uit om je behaalde resultaat te behouden.

Afvallen onder persoonlijke begeleiding:
– Deskundig advies
– Lekkere producten
– Gezond voedingspatroon
– Makkelijk vol te houden
– Wetenschappelijk onderbouwd

Wil jij een goede balans vinden tussen lekker maar toch gezond leven? Ben jij al een tijdje op zoek naar iets wat echt werkt? Maak dan kennis met mij, Afslankcoach Danielle.
De beslissing om gewicht te gaan verliezen is niet zo maar een stap. Als je persoonlijke coach adviseer en begeleid ik je naar een blijvend resultaat! Twijfel dus niet langer en neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek via onderstaande contactgegevens!

wat is ps food & lifestyle